O’Fresh înseamnă soluții automatizate la indemna dumneavoastră, gândite pentru a vă asigura un grad ridicat de confort în timpul orelor de lucru, prin automatele pentru sandwich-uri, gustări sărate și dulci, băuturi răcoritoare sau cafea. Automatele utilizate de noi sunt echipate corespunzător pentru păstrarea produselor în condiții optime. Dispunem de o echipă de agenți operatori care se ocupă cu succes de alimentarea și întreținerea aparatelor, ori de câte ori este nevoie. Selecția atentă și pregătirea acestora, precum și monitorizarea activităților zilnice ne permit să menținem un nivel ridicat al calității serviciilor noastre. Echipele noastre de service sunt disponibile permanent pentru apeluri de urgentă. Timp de intervenție garantat: maxim 24 ore de la sesizare. Toți tehnicienii noștri urmează un program riguros de pregătire. Punem la dispoziția consumatorilor o linie telefonică pentru sugestii, reclamații și solicitări de intervenții. Apelurile sunt preluate de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00.

1-birouSOLUŢII VENDING PENTRU CLĂDIRI DE BIROURI

Gândite pentru productivitate. Aparatele noastre sunt întotdeauna la îndemâna angajaţilor, pauzele de cafea devin astfel mai rapide şi mai eficiente. Accesul rapid la o gustare pot menţine nivelul de energie al colaboratorilor dumneavoastră şi amplasarea în aproprierea postului de lucru ajută la menţinerea concentrării în timpul programului de lucru. Întâlnirile de afaceri cu beneficiarii dumneavoastră pot deveni cu uşurinţă mai prietenoase când sunt însoţite de o cafea fierbinte. Sunteţi asiguraţi şi în situaţia şedinţelor prelungite când un snack poate detensiona atmosfera de lucru.

 

1-invatamantSOLUŢII PENTRU UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Binevenite în unitățile care nu dispun de cantină sau alte facilităţi, aparatele noastre pot ţine loc de pachetul de acasă. Alimentat cu sandwich-uri proaspete, iaurt şi biscuiţi, gustarea din pauza mare este asigurată. Cafeaua poate fi mereu la îndemâna profesorilor solicitaţi să-şi menţină concentrarea şi răbdarea sau a studenţilor epuizaţi după o noapte de studiu sau de petrecere. După caz.

.


1-medicalSOLUŢII PENTRU INSTITUȚII MEDICALE

În lumea din ce în ce mai competitivă a medicinii, standardele clienţilor sunt din ce în ce mai ridicate. Succesul poate depinde şi de capacitatea de a te focaliza pe problemele importante. Aici intervenim noi, pentru a oferi rapid  vizitatorilor voştri o ceaşca de cafea. Un vendomat disponibil 24 de ore pe zi poate fi o oportunitate de pauză, o oportunitate de a lua o gustare rapidă chiar şi la 10 seara când cantina este închisă. O’Fresh are mai multe soluţii, vă putem oferi soluţia care este cea mai potrivită pentru nevoile voastre şi ale pacienţilor voştri.

 

1-aeroSOLUŢII VENDING PENTRU AEROPORTURI

Călătorim alături de dumneavoastră. Suntem pregătiţi cu snack-uri şi băuturi pentru cursele de dis de dimineaţă, dar şi pentru cursele târzii din noapte. Varietatea de sortimente este potrivită atât oamenilor de afaceri cât şi iubitorilor de vacanţe. Vendomatele noastre oferă preţuri competitive şi rapiditate. Montajul uşor permite amplasarea în orice spaţiu, chiar la porţile de îmbarcare. Cu noi nu riscaţi să pierdeţi avionul.


1-garaSOLUŢII VENDING PENTRU GĂRI

Uşor accesibile, sigure şi securizate servesc clienţii în orice moment. Pentru situaţiile neplăcute în care trenul întârzie aveţi la îndemână cafea şi batoane de ciocolată care fac aşteptarea mai plăcută. Aparatele noastre sunt ideale pentru achiziţionarea de ultim moment, fie că e vorba de o sticlă de apă, o cafea sau un sandwich. Cu produsele noastre călătoria devine mai plăcută. Dacă nu le găsiţi pe peron, căutaţi-le în sala de aşteptare!

 

 

 

AV   BC   GR