automat

O’Fresh înseamnă soluții automatizate la indemna dumneavoastră, gândite pentru a vă asigura un grad ridicat de confort în timpul orelor de lucru, prin automatele pentru sandwich-uri, gustări sărate și dulci, băuturi răcoritoare sau cafea. Beneficiați de o soluție integrată „all-in-one”: automate vending pentru snack & food + automate de cafea amplasate chiar în locația dvs. Automatele utilizate de noi sunt echipate corespunzător pentru păstrarea produselor în condiții optime.

call

O’Fresh dispune de o echipă de agenți operatori care se ocupă cu succes de alimentarea și întreținerea aparatelor, ori de câte ori este nevoie. Selecția atentă și pregătirea acestora, precum și monitorizarea activităților zilnice ne permit să menținem un nivel ridicat al calității serviciilor noastre. Angajații O’Fresh sunt atenți la detalii pentru că știu că acestea fac diferența. Ne motivăm angajații setându-le targeturi, dându-le responsabilități dar și recunoaștere.

phone

O’Fresh iți pune la dispoziție o linie telefonică pentru sugestii, reclamaţii şi solicitări de intervenţii. Sugestiile voastre ne ajută să ne îmbunătățim în permanență. Apelurile sunt preluate de luni până vineri între orele 09:00 şi 18:00. Echipele noastre de service sunt disponibile permanent pentru apeluri de urgenţă. Timp de intervenţie garantat: maxim 24 ore de la sesizare. Toţi tehnicienii noştri urmează un program riguros de pregătire.