world

Pornind de la modelul occidental şi punând în practică know-how-ul european, la începutul anului 2008 au fost puse bazele Vending ZoneO’Fresh a ajuns, în prezent, să administreze cu succes o reţea de peste 1600 de distribuitoare automate amplasate atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

cafe

O’Fresh pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de produse: sandwich-uri, gustări sărate şi dulci, băuturi răcoritoare, băuturi calde, prin servicii rapide şi eficiente. Energia noastră este canalizată către susţinerea companiilor cu care colaborăm prin furnizarea de soluţii inovatoare necesare unui randament cât mai bun în munca de zi cu zi. Vă punem la dispoziţie tehnologie modernă pentru crearea unui mediu de lucru confortabil şi productiv. Este perfect atunci când toate acestea se găsesc chiar acolo unde vă desfășurați activitatea. Serviciul este rapid, calitatea garantată, astfel încât economisiți atât timp cât și bani!

iso

Avem implementate reguli foarte stricte și proceduri de control al calității care garantează respectarea tuturor normelor de igiena și siguranță în alimentație și deținem certificările ISO în domeniul calității și siguranței alimentelor, ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 și ISO 22 000.