vending-1bc-multiSELECŢII SELECTE

Oferim o gamă variată de selecţii. Dintre cele 16 sortimente puteţi alege cafea cu diferite grade de concentraţie, cu lapte sau fără, cu gust uşor de ciocolată, sau ceaiuri cu diferite arome.

bc-filtruFILTRU DE APĂ ÎNCORPORAT

Aparatele dispun de un sistem propriu de filtrare al apei astfel încât nu trebuie să vă puneţi problema de unde le alimentaţi. Indiferent de provenienţa apei, gustul produselor rămâne la fel de bun.

bc-cupCAPACITATE

Pentru igiena şi sănătatea consumatorilor, recipientele pentru băuturile calde sunt de unică folosinţă. Aparatele au o capacitate de stocare a paharelor ajustabilă în funcţie de consum.

bc-mixCUSTOMIZARE

În funcţie de preferinţele cumpărătorului, băuturile pot avea mai mult sau mai puţin zahăr. Opţiunea e presetabilă înainte de selecţia finală a tipului de produs.

bc-mixCALITATE

Toate ingredientele folosite sunt de calitate superioară.

 

O’Fresh dispune de o echipă de agenți operatori care se ocupă cu succes de alimentarea și întreținerea aparatelor, ori de câte ori este nevoie. Selecția atentă și pregătirea acestora, precum și monitorizarea activităților zilnice ne permit să menținem un nivel ridicat al calității serviciilor noastre. Pentru specificațiile tehnice și detalii privind disponibilitatea aparatelor vă rugăm să ne contactați.

bc-01 bc-02 bc-03