vending-2

vm-gamaMENIUL COMPLET

Oferim gama completă de produse necesare unei bune alimentaţii şi hidratări: sandvişuri, snack-uri, dulciuri, sucuri şi apă la doză sau la sticlă.

vm-customCUSTOMIZABIL

Aparatele au un layout flexibil, uşor de cofigurat şi de adaptat nevoilor clienţilor. Configuraţia modulară a vendomatului permite multiple combinaţii.

vm-lowePRIETENOS CU MEDIUL

Aparatele au un consum redus de energie. Consumul poate varia în funcţie de gradul de utilizare, temperatura ambientală şi umiditate.

vm-fotoFOTOSENSIBIL

Aparatele dispun de un sistem cu fotocelulă care permite livrarea garantată a produsului în cutia de livrare.

vm-designDESIGN
Designul modern adaugă plus valoare aparatului, acesta integrându-se perfect în orice spaţiu.
 
Vendomatele pentru snack & food sunt echipate cu o unitate de răcire performantă care permite păstrarea produselor perisabile la temperaturi optime conform normelor în vigoare. Utilizăm cu precădere automate de distribuție echipate cu senzor cu fotocelulă ce identifică mișcarea, respectiv livrarea produselor în cutia de distribuție. În cazul lipsei unui produs sau a blocării sale în aparat, suma de bani introdusă rămâne aceeași pe ecran la „Credit”. Automatele vending pot funcționa cu sisteme de plată cu și fără numerar: cititoare de bancnote, acceptoare de monedă cu rest și fără rest, cititoare de carduri și chei magnetice.

Pentru specificațiile tehnice și detalii privind disponibilitatea aparatelor vă rugăm să ne contactați.

ap-01 ap-02 ap-03